Mijn leven na het seminar

Mijn leven na het seminar

Ik kan oprecht zeggen dat dit het meest high performance is wat ik ooit heb gedaan. Is alles daar opgelost? Dat niet, maar ik heb tools en inzicht gekregen wat ik moet gaan doen mijn persoonlijke fundatie neer te zetten. Sterker nog, dit is de eerste vereiste te doen voordat we überhaupt iets gaan ondernemen.

Ik ben vanaf dat ik thuis ben dagelijks bezig van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat om te werken aan mijn persoonlijke fundatie en ik ga je in mijn proces meenemen zodat jij ook tools krijgt jou persoonlijke fundatie te leggen. Neem dit enorm serieus! Diep binnenin jou wil je verandering, anders zou je geen issues hebben. Unfulfilled desire is causing all the pain…

Pas onderstaande tekst aan naar hetgeen waar jij het meest tegenaan loopt en lees dit elke ochtend bij opstaan en elke avond voor het naar bed gaan hardop aan jezelf op:

**Mijn geloofsovertuiging: IK BEN EEN RISICONEMER

De dagen van het verdedigen van mijn huidige “bezittingen”, “relaties” en “posities” zijn voor altijd voorbij.

Daarom hoef ik me vanaf vandaag niet meer bezig te houden met problematische kwesties als “voldoende geld hebben” of “mijn huidige levensstandaard handhaven” of “mezelf aanpassen om aardig gevonden te worden om geen geliefden te verliezen”.

In plaats daarvan zal ik de dingen die “fout kunnen gaan” in het defensief plaatsen, en ik zal de dingen die “goed moeten gaan” in gereedheid plaatsen voor de aanval.

Vanaf vandaag ben ik een dynamische, krachtige risiconemer, wiens ogen altijd gericht zijn op mijn sterke punten en activa, in plaats van op mijn zwakheden en verplichtingen.

Voortaan wordt ik ’s ochtends wakker en denk ik alleen aan “manieren om de dingen te doen die ik wil” in plaats van wakker worden en denken aan “al de redenen waarom ik die dingen niet zou kunnen doen”.

Vanaf vandaag zal ik herhaaldelijk denken aan de vele prestaties die ik in de toekomst ga bereiken, die enorm superieur zijn aan alles wat ik ooit in het verleden heb gedaan.

Het is duidelijk dat deze resultaten alleen kunnen worden behaald als ik bereid ben een vorm van risico te nemen.

Geloof me, als ik dit proces eenmaal onder de knie heb, zal het niet lang meer duren voor ik resultaten boek, enorm grote resultaten!

Ik zou echter moeten begrijpen, naar mate ik meer risico’s ga nemen, ik gedwongen zal worden talenten aan te spreken waarvan ik voorheen niet besefte dat ik ze bezat.

In het begin kan dit heel beangstigend voor mij zijn. Desalniettemin zal ik moeten onthouden dat ik nooit iemand zal tegenkomen, horen, lezen of zien, die iets (groots) heeft bereikt in zijn of haar leven, zonder eerst een vorm van risico te nemen.**

Nogmaals, neem dit heel serieus! Ik spendeer hier tijd aan die ik eigenlijk niet heb. Ik doe dit omdat ik een enorm zwak voor jou heb en ik niet kan verkroppen dat jij je leven leeft in angst en onzekerheid terwijl dit absoluut niet nodig is als je de juiste tools hebt en de juiste mensen om je heen.

BE ALL YOU CAN BE!

https://m.facebook.com/watch/?extid=reels&v=3597568267139579&paipv=0&eav=Afbg6PyoN942OpyZQQwNL7_irdNJvEk7tNtVD_OIpulhtZApAEEXg91FWxhjc-31r3Y&_rdr

https://www.facebook.com/LeedsPlusSocial/videos/626792915965000/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Deze videos laten zien waar je pijnpunten liggen. De laatste geeft aan dat het geen fuck uitmaakt wat je hebt, je kunt altijd iets! Iedereen kan IETS, JIJ dus ook! Don’t BS yourself en don’t let your family BS you anymore. Just fucking do it!

De affirmaties kom ik wederom op terug, ik heb ze niet helemaal goed gedaan, maar het is nog altijd beter dan je bezighouden met alle shit wat je niet verder helpt. Ik weet niet of je affirmaties doet, het zou wel moeten als je verder wilt komen. Jij komt in ieder geval voor in mijn affirmaties en ik ben ervan overtuigd dat ze uitkomen.

Go for it!

xxx

Gerelateerde Afbeeldingen: