I just need you to start

https://www.facebook.com/reel/604879435022859

https://www.facebook.com/reel/1221224502095821

https://www.facebook.com/reel/742949397432237

https://www.facebook.com/reel/217661650888271

Lieverd, nog een kort blog voordat we morgenochtend naar Schotland vertrekken. Mijn hart gaat tekeer, maar ik moet dit doen. Vannacht wakker gelegen, mijn oude ik zei: what the hell ben je mee bezig? Wat als dit alles niet lukt en niets oplost, dan heb je alles ingezet en blijf je met niks achter.

Mijn oplossing mijn oude habit stem stil te krijgen was mijn affirmaties blijven herhalen. Fuck die oude habits!

Ik heb een aantal reels voor je in gekopieerd, deze zijn voor mij van toepassing maar vast ook voor jou. Hoe bewuster je wordt, hoe meer je kunt doen om je toekomst te veranderen. Deze staat niet al vast!

In een van de laatste videos van Dan zei hij: “if you was raised on the street, with no one to fall back on, you can handle all difficult situations”. So when you can’t now, who’s to blame? Not you, your parents are. They fucked you up. I give you a way to unfuck yourself.

Dit is de reden dat ik erheen ga! Denk hier eens over na lieverd. Hij heeft in 30 jaar alle soorten mensen gehad, met uiteenlopende problemen, beperkingen enz. Deze hebben allemaal een significant beter leven gekregen in alle opzichten. JIJ bent NIET uniek met jou issues dat alleen jij niets zou kunnen bereiken in dit leven. Don’t believe what they say, fuck them!

Je geeft aan dat je grote droom is de fotografie uit te breiden. Ik zou haast zeggen, je website is er al, hij is van jou,  je hoeft alleen maar de inlogcodes te vragen. Maar ga hierop affirmeren. Bedenk wat je allemaal wilt en maak gedetailleerde affirmaties. Denk er eens over na om toch in de toekomst eens een keer met mij te praten. Helemaal vrijblijvend. Als je er niks mee op schiet gaan we gewoon weer onze eigen weg. Ik woon vanaf juli om de hoek, dus denk er maar over.

OK ik moet stoppen.

Liefs X

Gerelateerde Afbeeldingen: