GOED BEZIG!

Je bent heel goed bezig. Nog steeds jezelf aan het ontwikkelen. Complimentje voor jezelf!

Ik hoop dat je inmiddels de meditaties hebt ontdekt en ze elke dag doet. Ik doe ze elke dag, al lukt dat niet altijd. De affirmaties doe ik wel elke dag 1 of 2 keer. Door herhaling pakt je onderbewustzijn het op en wordt het opgeslagen in je limbisch brein. Ik merk dat ik steeds meer zelfverzekerd wordt en voel het vertrouwen in mezelf groeien.

Meditaties zijn echt cruciaal bij self development en bij herstel. Vorige maand heeft Dr Joe een life seminar deels uitgezonden over de wetenschappelijke achtergrond van de meditaties. Een team van wetenschappers hebben vastgesteld dat er tijdens de meditaties een eiwit genaamd SerpinA5 aangemaakt wordt die verantwoordelijk is voor oa spontane remmissies en algemeen herstel van het lichaam. Je kunt naar Dr joe zijn website een gratis inlog aanmaken en daar kun je de replay zien van dit onderzoek. Is zeer interessant en echt een aanrader.

Als je in de google map kijkt zie je 10 mappen  met verschillende meditaties. Om te starten is het raadzaam in de map “breaking the habit being yourself” te beginnen met “the water rising” meditatie of de “body parts” meditatie. Deze zijn beide gebaseerd op het boek. Het boek is ook in een NL versie en heet “doorbreek de gewoonte jezelf te zijn”. Mocht je er geld voor hebben dan is dit meer dan een aanrader! Ik wil hem je ook schenken, maar de situatie is nu niet zo dat dat makkelijk gaat helaas. In deze meditaties hoor je na enige tijd een piep. De bedoeling is dat als je start met de meditaties je niet meteen de hele meditatie doet, maar het opbouwt. De eerste week tot aan de 1e piep, de 2e week tot aan de tweede enz. Dit hoor je bij beide meditaties.

In de meditaties benoemd Dr Joe steeds ruimte “space” in je lichaam en daarna buiten je lichaam “in space”. Dit is met een reden om speciale gebieden in je brein te activeren. Dmv space te benoemen buiten jou lichaam worden je kleine hersenen (het reptielenbrein) geactiveerd en worden de hersendelen met elkaar in verbinding gebracht. Ook als je niets voelt, vooral in het begin, gebeurt er wel degelijk iets in je brein. Door het jarenlange piekeren zijn de verbindingen tussen je hersendelen  incoherent geworden, waardoor je niet goed meer kunt nadenken, concentratie stoornissen kunt ervaren en jou functioneren op zich zelfs verstoord kan raken. Met deze meditaties kun je de coherentie herstellen tussen de breinen maar ook tussen het brein en jou hart.

In de map “New blessings of the energy centers” zie je 3 files met explanation. Hier wordt een duidelijke uitleg gegeven over de meditaties. Dit gaat wel over de meditaties in deze map, maar geldt eigenlijk voor al de meditaties.

Tot slot de meditatie Synchronising your energy. 1 van mijn favorieten. Hierin gebruikt hij het nummer van Diana Arkenstone “the angels voice” Ik weet niet of je het nr kent, maar je vind het vast prachtig.

Hier een link naar het nummer

Ik zou het heel fijn vinden om te weten of je de meditaties hebt gevonden. Misschien kun je eens ergens iets over de meditaties schrijven, dat vind ik het vanzelf wel een keer als het zo mag zijn.

Maar ondertussen schrijf ik gewoon door. Ik voel dat je dit leest. En als ik maar ietsje kan bijdragen aan jou ontwikkeling en opbouw van jou leven, jou geluk, dan is mijn leven geslaagd<3

Onlangs net een nieuwe meditatie toegevoegd, deze kreeg ik als een gift van Inner Science Research vanwege een donatie. Hij heet: “Be the Change”. Er staan dus nu 11 mapjes met meditaties in de map Joe Dizpenza. Enjoy<3

Love X

Gerelateerde Afbeeldingen: