ONE DAY OR DAY ONE..?!

ONE DAY OR DAY ONE..?!

Ik wil even verder ingaan op angst, want dat is hetgeen wat ons in alles belemmert. Vraag: “als jij geen angst had, was jij dan nu geweest waar je nu bent? Had jij nu gedaan wat je tot nu hebt gedaan?”

Het maakt niet uit WIE of WAT ons belemmert, de belemmering zit in onze denkgeest. Wij zijn meester in verzinnen van excuses, excuses om niet ons mooiste leven te leven. Er is altijd een schuldige aan te wijzen. Je situatie, je partner, je ouders of iemand die je had leren kennen via internet;-) Ik heb al mijn excuses overboord gezet en ben mezelf gaan aanpakken. Boeken, motivatiefilmpjes waarvan ik er enkele deel hieronder. Kijk ze allemaal en zoek er evt meer op. Het heeft mij doen inzien dat IK alleen verantwoordelijk ben voor alles wat er gebeurd in mijn leven. Niet jij, niet m’n partner, niet m’n ouders, niet m’n werk enz. Waar IK me op focus, dat zal ik manifesteren in m’n leven. Dus als ik me op angst focus, dan is DAT wat ik zal manifesteren.
Doen wat anderen je vertellen in welke situatie dan ook, terwijl jij eigenlijk iets anders wilt, je eigen weg wilt gaan, zal altijd conflicten blijven geven in jezelf. Vraag je eens af welke angst jou belemmerd te doen wat jij het allerliefste wilt? Angst hen te verliezen? Angst het niet alleen te kunnen? Je verantwoordelijk voelen voor het welzijn van de ander? Je schuldig voelen? Angst voor boosheid van de ander?

Wat ik heel zeker weet is dat ik jou heb leren kennen met heel veel passie, oneindig veel doorzettingsvermogen, een ijzeren discipline en heel veel liefde voor anderen. Alle ingrediënten voor een fantastisch mooi leven en successen! Het enige wat daar tussen staat is je denken. Je denkt dat jij moet doen wat je verteld/ opgedragen wordt, want anders… DIT vult je denken in. Blijven hangen in ”wat als”, “ja maar”, excuses waardoor je nooit uit je comfortzone stapt. Het vuur in jou die WEET wat jij graag wilt en WEET waar jij capabel voor bent zal door blijven branden totdat jij de moed verzameld hebt JOU stappen te nemen en de mensen die jou ontmoedigen en zelfs gedwongen tegenhouden achter je te laten. Pas dan verdwijnt jou slapeloosheid, jou boosheid, woedeaanvallen en piekeren. Leuke dingen geven misschien even een verlichting, maar lossen niet de kern van je probleem op. Achter jou glimlach leeft nog steeds een gebroken meisje die haar pijn verbergt voor iedereen. Ik denk dat ik de enige was die dat zag en nog steeds voel bij je. Je angst voor het onbekende heeft je weerhouden je mooiste leven te leven. Het is nooit te laat dat alsnog te doen…

Verander je denken, verander je focus en je leven veranderd mee…

If nothing around you changes? Changes the things that are around you!

Een aantal filmpjes waar je motivatie uit kan putten.

Gerelateerde Afbeeldingen: