You’re not stuck

Je denkt dat je vastzit in het leven en dat er geen manier is om eruit te komen. En er blijft wat roepen in je, het stemmetje, het gevoel dat er meer is voor jou.

Ik heb hier 2 filmpjes van iemand die kan putten uit de wijsheid van het universum.

https://www.instagram.com/reel/C8O29ipNV8C/?igsh=bGd4bnp1dDVoM2Zr

https://www.instagram.com/reel/C_XLoB4NNYD/?igsh=MXc3NjI0aXd2Y3NuYQ==

Het volgende is een nummer van Sia

But there’s a scream inside that we all try to hide

We hold on so tight, we cannot deny

Eats us alive, oh eats us alive…

Dit is het laatste wat ik schrijf. Je wordt volgend jaar 30. Oud en wijs genoeg om je eigen keuzes te maken. Jij weet heel goed wat te doen om je leven een andere wending te geven. Ik heb je veel input proberen te geven en meer kan ik niet doen. Je mag altijd contact zoeken, dat weet je. Met mij gaat het goed, met de dag raak ik meer en meer overtuigd dat ik in staat ben grootse dingen te doen waar ik en niemand ooit gedacht had dat ik daar toe in staat zou zijn. Ik hoop dat het ook goed met jou gaat en ik wens dat jij zover mag komen dat je dit ook over jezelf kan zeggen.

Als ik tijd heb dan upload ik een foto plugin en dan wijzig ik deze site in een fotografie site. De site is nog steeds voor jou, je hoeft maar te vragen en ik draag het beheer over aan jou. Ik blijf de site hosten en je mag er gratis gebruik van maken zolang je wilt.

Take care & I love you Beautiful<3

Gerelateerde Afbeeldingen: