Fotograaf / Coach

Afgelopen weekend was mijn vriendin S… op bezoek. Ze heeft haar opleiding hier in de buurt en dan komt ze vaker langs voor een gezellige avond. Inmiddels is ze onze vriendin trouwens. 

Maar waarom ik dit vertel. Ze is opzoek naar een fotograaf. Ik heb haar verteld dat ik wel iemand weet bij haar in de buurt. Ik bedoel jou R… en zij ziet dat wel zitten.

Jullie zouden dan beide iets voor elkaar kunnen betekenen. Ze zou je heel graag willen ontmoeten en coachen R… en dat kan ze op verschillende gebieden. Ze is werkzaam bij 1 van de grootste vakbonden van het land en heeft een enorm netwerk. Privé maar ook zakelijk. Ze is spiritueel, ze kan je ook op de juiste manier begeleiden met een totaal andere benadering als wat je bent gewend bij diverse instanties en o.a. ook met meditatie en misschien nog belangrijker, ze kan je trainen in zelfvertrouwen. Ze is super lief maar doelgericht en enorm enthousiast. Je wilt graag nieuwe vrienden; zij biedt zich hierbij aan… Zij biedt jou haar vriendschap aan R…! Dit komt niet van mij maar zij kwam hier zelf mee.

Dit is niet zomaar iemand, zij weet precies op de juiste manier te stimuleren. Als ik het moeilijk heb of als ik een bepaalde keuze heb gemaakt en ik begin te twijfelen, dan bel ik haar. zij weet me dan duidelijk te krijgen waar ik voor sta en de keuze waarin ik eerder geloofde. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Zij zou perfect kunnen zijn voor jou als coach maar ook zeker als vriendin. Ik geloof echt dat jij echt een ander leven wilt; ik snap dat je zo onzeker en angstig bent geworden dat je eigenlijk helemaal niks meer durft; ik probeer me in je te verplaatsen waarom je eigenlijk niks meer durft. Ik ben ook op dit punt geweest, maar heb toch een manier gevonden hieruit te komen. Ik zal kijken of ik eens een blog kan schrijven, mogelijk dat dat kan helpen. Maar als je niet durft dan misschien eerst via insta.

Maar mocht jij besluiten dit te doen, ik houd me afzijdig en zal geen contact zoeken.

Take your chance<3

Ik weet nog steeds niet of je in je google account kunt, want hierin kun je haar adres vinden en haar insta, dan kun je zien hoe ze eruit ziet en wordt het misschien minder eng. Hieronder heb je een link om google chrome te installeren. Ik denk dat dit de makkelijkste manier is tenminste.

https://support.google.com/chrome/answer/95346?hl=nl&co=GENIE.Platform%3DDesktop#zippy=%2Cwindows

Als je chrome hebt geïnstalleerd dan word je gevraagd in te loggen met email en wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer hebt klik je op wachtwoord vergeten en krijg je een mail toegestuurd waarmee je het kunt resetten. 

Als je ingelogd bent heb je rechts bovenaan 9 puntjes staan; als je hierop klikt zie je “drive” staan en als je daarop klikt zie je een gezamenlijke map staan waarin de map adresgegevens staan, hier staan de gegevens van S… in. Ik snap dat je bang bent contact te zoeken, dat dit (ver) buiten je comfortzone ligt, maar probeer te focussen op wat het voor jou zou kunnen doen. Ik kan S… Ook jou laten contacten maar dan zul je me toestemming moeten geven. Ik wil niks doen zonder jou toestemming nl.

Ik heb trouwens 2 mappen verwijderd die misschien een hoop oude pijn weer op kan rakelen, mocht je deze ooit nog in willen zien, ik bewaar ze.

Ik heb nog een vraag; hoe weet jij (zo zeker) dat alles wat je opnoemt waar jij tegenaan loopt, al je tegenslagen een vast gegeven zijn? definitief zijn? Tegen mij is gezegd in de reguliere zorg; je zult er mee moeten leren leven; voor mij was dit een verbijsterende opmerking en voor mij volledig ONACCEPTABEL! Ik had er ALLES maar dan ook ALLES voor over om mijn onleefbare situatie op te lossen. En dat heb ik gedaan, ik heb iedere strohalm vastgegrepen, al mijn spaargeld ingezet, tot iedere uithoek van Nederland geweest om therapieën, cursussen, seminars te volgen. Honderden videos gekeken over het brein, de mindset. Boeken gelezen, 2 jaar intensieve meditatie, meditatiecursus gevolgd. En nu kan ik zeggen dat ik resultaat boek. En ja in hele stressvolle situaties heb ik er nog mee te dealen. Maar ik heb geweigerd te geloven wat de reguliere zorg mij wijs probeerde te maken. Lieve R… als ik naar hen geluisterd had, had ik nu thuis gezeten met een uitkering. En ik wilde ook graag die diagnose hebben, want dan wist ik wat er mis met me was. I was desperate for a diagnose. Maar er was geen diagnose, tenminste geen waar ik in paste. Dat moest ik maar accepteren, maar dat kon ik niet. Ik heb veel veel tijd verdaan zoeken op internet naar wat mij mankeerde. Het zat tussen mijn oren, dat zeiden sommigen tenminste. Niet zoals zij bedoelden maar in feite hebben ze wel deels gelijk gehad. Ik was overtuigd dat er iets mis met me was en dat was er niet, ik was anders. En dat ik anders ben heb ik nu kunnen veranderen van een steen om mijn nek in een voordeel die ik gebruik om mijn leven en die van anderen aangenaam en gelukkig te maken. Kijk eens naar de mensen die het meest hebben betekent voor de mensheid, zij pasten niet in het plaatje, in het sociaal acceptabele kader, zij waren stuk voor stuk allemaal anders. JIJ ook R…, ik ook. Zie jezelf eens “anders”, maar dan als a gift en ga opzoek naar wat jij kunt betekenen voor jezelf en daarmee voor anderen. I SEE YOU R… and I SEE What you can BE. God, give yourself a chance. Trust me, trust yourself, your heart. And please, STOP with manifesting your diagnoses, which will turn yourself in a bad label and diagnose magnet.

Wil je iets voor jezelf proberen? Meditatie is denk ik de enige manier om je hoofd stil te krijgen, niet meteen maar als je het langer beoefend. Ga alsjeblieft consequent die meditaties doen in je google drive en luister en voel wat jou hart je gaat vertellen. En ga proberen wat ik je voorstelde in het vorige blog en dit blog. De reguliere zorg denken dat ze alle wijsheid in pacht hebben, maar de psychiatrische zorg is overbelast. Als zij werkelijk zo goed waren met hun diagnoses en behandelmethoden, hadden ze ten eerste jou en mij kunnen helpen, en tevens de overvolle inrichtingen.

Conventional wisdom is almost always wrong. Leg je niet neer bij alle diagnoses en zgn wijsheid van de hulpverlening. Doe het voor jezelf! Tijd om iets anders te proberen…

Binnenkort ga ik verder met onderwerpen uit het boek en mijn resultaten mbt het toepassen wat ik heb geleerd. En die zijn er! Je kunt het op toevallig gooien, maar ik geloof niet meer in toeval. Ik ga het ook hebben over dingen waar je tegenaan loopt, en jij bent niet de enige, ik heb het ook en C… ook en veel meer mensen als jij denkt, het bellen… Ik ga je uitleggen hoe dit komt en wat je eraan kunt doen. Dan Pena behandeld het ook en in het boek uit het vorige blog wordt dit ook beschreven.

Ik ben inmiddels wat verder in het boek, het boek beschrijft exact waar jij(en heel veel mensen) inzitten, hoe je daar terecht bent gekomen, welke gevoelens/emoties je daarbij hebt, waarom je er niet uitkomt, waarom je jezelf tegenhoud eruit te komen, waarom je bijna niks meer durft, hoe je bewust kunt worden, hoe je zelfbeeld direct gerelateerd is aan je comfort zone en je werkelijkheid, hij geeft je een complete handleiding naar een andere werkelijkheid en dus een ander leven. Ik hoop dat je het boek kunt betalen, ik wil het je met liefde sturen, eventueel naar een postNL punt of ergens anders heen. Ik kan ook een exemplaar bij S… neerleggen… In het volgende verhaal zal ik weer wat pagina’s plaatsen. Ik wil ook nog een blog doen met allemaal videos; en C… gaat binnenkort ook nog een blog doen. Het wordt steeds interessanter, dat beloof ik je.

You and I are connected by a invisable force, you can’t deny because otherwise you wouldn’t be here and keep reading this… and I can’t deny because I would have stop writing for you a long time ago…

https://vm.tiktok.com/ZMYRVNdBU/

Het niet durven iets te ondernemen is een beschermingsmechanisme van je systeem. Ik weet exact hoe het voelt. Verlamd zijn van angst. Ik durfde de deur niet meer uit, weet je nog? Maar als je hieraan toegeeft dan bescherm je jezelf niet, je maakt het erger. En het probleem is dan dat anderen voor jou(moeten) gaan beslissen en dat is nooit iets wat jij wilt. Jij kunt jou leven NU op dit moment veranderen, zo krachtig ben je, alleen je realiseert je dat niet. Ik snap dat het heel moeilijk voor je is contact met iemand te zoeken, probeer niet te focussen op de angst, probeer je in te beelden welke positieve dingen het voor jou kan opleveren. S… weet hoe moeilijk jij dit vindt maar ze wacht op je. Ik kan helaas niet haar tel nr hier neer zetten want iedereen kan deze pagina bezoeken. S… houdt ook van wandelingen in de natuur, zo zou je misschien ook met elkaar af kunnen spreken.

Take care xx

Gerelateerde Afbeeldingen: