Release your brakes

Dit boek, de schrijver is geniaal. Als je meer wilt leren over jezelf dan MOET je dit boek bestellen. Er staat een luisterboek op YouTube, maar aangezien er veel plaatjes in het boek staan zou je beter het boek kunnen bestellen. Ik voeg een aantal bladzijden toe, zodat je een indruk kunt krijgen.

Hij verteld o.a. hoe het stemmetje in je hoofd ontstaat, waarom het wat verteld. Hoe je bepaalde situatie kunt ontleden en oorzaken aan kunt wijzen waar het vandaan komt. Jij zult het “OR ELSE” gevoel ook herkennen. Het verhaal van Johny is mij ook overkomen. Ik weet nu waar het onrustige gevoel vandaan komt als ik waar dan ook te laat zou komen. Niemand heeft me dit ooit verteld in al die jaren hulpverlening. Het “OR ELSE” weerhoud je van actie nemen, je koppelt altijd een negatief gevolg aan een te nemen actie met je huidige programma.

Lieverd, koop het boek en pas zijn methode toe op je onverklaarbare trauma’s, je zult gaan snappen wat er mis is in je gedachtenpatroon.

Ik laat het voor nu even hierbij. Ik zit in een erg hectische periode. Ik heb een tijdelijk onderkomen voor het bedrijf gevonden tot ons huis verkocht is. Dat zal wel niet al te lang meer duren.

Ik ga hier nog verder op door. Ik zal binnenkort nog even de inhoudsopgave plaatsen. Maar beter zou zijn als je het zelf aanschaft… Stay tuned… xx

Gerelateerde Afbeeldingen: