What is happened with me these days

Ik wil je laten zien dat het in ieder zijn/ haar leven gaat met ups-and-downs.

Gisteren kreeg ik een major set back, anxiety take place for the confidence that I had and I mean real anxiety. Voor al de plannen die ik had bedacht greep het me naar de keel, and I was choking and scared to dead. What in the hell was I thinking??? Selling my house and going straight into the unknown. Giving up all security that I felt. That night I woke up in total fear, I was so anxious that I wake up C…, she calms me down in the middle of the night. This is what my body does to me, it’s want to take back control to stay were I am to keep me “safe”.

De laatste weken waren we het huis aan het opknappen en alle spullen van vroeger aan het opruimen en dag na dag voelde ik me steeds onrustiger worden. Zakelijk wordt het steeds rustiger en afgelopen week heeft een klant een order afgezegd die we toch echt nodig hadden. We huren een pand die te koop staat en de laatste tijd waren er steeds meer bezichtigingen, waardoor ik me nog meer in het nauw gedreven voelde. Volgens de eigenaar was er geen reden om me druk te maken.

Als ik heel eerlijk tegen mezelf ben, dan weet ik dat wat ik nu doe me nog steeds niet gelukkig maakt. Maar ik heb zoveel effort en energie in de zaak zitten, dat ik wil dit eigenlijk niet opgeven. De samenwerking met mijn business partner is niet wat ik gehoopt had. Ik geef alles voor de zaak en laat een heleboel om de zaak tot een succes te maken. Mijn business partner heeft daarentegen nauwelijks iets voor de zaak over, hij wil dus niet iets opofferen, hij wil alleen de benefits. Ok, ik snap dat is een keuze, maar dan ben je in mijn ogen niet echt geschikt als ondernemer.

Al met al, alles bij elkaar opgeteld is dit niet wat ik wil en wat ik ervan gedacht had. Ik leer alleen nu sneller en wijzig plannen much faster dan eerder.

Vandaag ging het alarm af van de buitencamera van de zaak. Er stond een dure auto op de oprit en 2 mannen waren aan het praten. Ik zet het geluid harder en hoor de man zeggen: “Ja dat is de reden dat ik dit pand gekocht heb”.

Ik zeg tegen C… ze hebben het verkocht… En met dat ik het zei, viel er een last van me af. Ik ga ermee stoppen zei ik. Dit is het universum die mij een richting op duwt en ik ga me niet meer verzetten. Ik ga me de laatste maanden nog inzetten om wat te verdienen en dan stop ik ermee en gaan we doen wat we van plan waren no matter what. We gaan leven in “the unknown”. Ik ben de angst, het wantrouwen, de chronische onrust die ik ervaar in “the known” zo zat, we gaan dit dus gewoon doen, FUCK IT. Mijn lichaam(mijn conditionering) is niet langer meer de baas, ik ga vanaf nu mijn hart volgen.

En dan kom ik nu weer bij jou. Ik weet dat jij ook diezelfde angst en die onrust ervaart. Ik kan je niet zeggen wat te doen, dat is voor iedereen anders, daarom laat ik het je liever zien. Taking action is voor iedereen wel hetzelfde. Je kunt waarschijnlijk 1000 redenen bedenken waardoor jou situatie niet matched met die van mij en die matched ook niet, daar heb je helemaal gelijk in. Maar ons gevoel matched wel en jij “WEET” dat jij meer bent als dat je nu kunt laten zien in jou huidige realiteit. Mijn v… kwam er onlangs achter wat wij van plan zijn en belde meteen op mij het uit mijn hoofd te praten. Ik vertelde hem dat hij zich er niet in verdiept heeft, niet weet waar het over gaat, niet weet wat ik wil en wat mijn dromen zijn, maar wel mijn plannen afkeuren en mij van ongevraagd advies wil voorzien gebaseerd op coventional wisdom. Ik zei hem; jou advies doe ik dus helemaal niets mee… En dat kan ik dus nu gewoon zeggen, wat jaren geleden ondenkbaar was.

Dit is wat er mogelijk is en dit is ook mogelijk bij jou. Niet nu, maar wel over een tijd als jij kiest je eigen verantwoording te nemen over jou leven. Jij bent nu op de goede weg. Deel niet teveel, geen details met je omgeving, dat kan alleen maar tegen je werken. Dit om te voorkomen dat jou v… ziet dat jij te zelfstandig gaat worden en daar dan (om jou te beschermen) weer een stokje voor wil steken. Hij wil nl zijn kleine meisje behouden en behandeld jou ook als zodanig. Maar jij bent geen klein meisje meer, maar een volwassen vrouw.

Zo kun je zien dat ik ook nog hardnekkige setbacks heb en dat het zeker niet allemaal makkelijk gaat. Ik denk wel dat ik in een heel andere fase ben dan jij. Ik hoop dat de coach die je nu hebt je progressie gaat opleveren. Meet dit ook voor jezelf. Schrijf voor jezelf op waar je nu bent en doe dit na een aantal weken weer. Dit geeft je duidelijkheid of je op de goede weg bent.

Verder wil ik je vragen of je voor jezelf al weet wat je wilt? En dan bedoel ik niet dat je graag meer wilt dan dit of actief wilt deelnemen aan de samenleving. Nee, ik bedoel specifiek, beschrijf voor jezelf eens specifiek wat het is dat je wilt in je leven. Als je bv een betaalde baan wilt, wat voor baan, wat zou je graag willen doen, waar wordt jij gelukkig van te doen? Maar ook andere aspecten in je leven, hoe moeten die eruit zien, wat wil je daar graag bij voelen? Wat wil je bereiken? Definieer het liefst exact wat je bedoeld naar jezelf om dit voor jezelf duidelijk te krijgen. Het geeft niets als je nog niet precies weet wat je wilt, maar beschrijf dan alles wat leuk vind en het gevoel wat je erbij krijgt of wil ervaren. EN, luister vooral niet naar anderen die zeggen dat je daar niet je brood mee kunt verdienen. Het moet echt jou eigen verlangens zijn zonder ergens rekening mee te houden.

Ik zal je een voorbeeld van mezelf geven. Op dit moment voel ik me niet gelukkig met wat ik doe in mijn leven. Wat ik exact wil, weet ik eerlijk gezegd nog niet. Wat ik wel weet, het belangrijkste wat ik wil bereiken is zelf zeker worden; daarnaast financieel onafhankelijk. Draait alles dan om geld? Nee, zeker niet. Maar je hebt in deze maatschappij het nodig om meer mogelijkheden en keuzes voor jezelf en anderen te creëren. En om straks mijn passie te kunnen uitvoeren en dat is o.a. mensen zoals jij te kunnen helpen een eigen leven op te bouwen.

De belangrijkste vraag aan jezelf; Hoe ga je dat doen? Mijn antwoord weet je al en heb ik in vorige blogs beschreven. Ik heb zelfs een lijst gemaakt met acties waarvan ik elke week een aantal van ga uitvoeren. Jezelf accountable houden om uitstel te voorkomen.

Breid zelf ook je netwerk uit. Je coach moet niet al het werk voor je doen, je coach moet jou bewegen zelf acties op te pakken. Dat zou ik doen als ik jou mentor was nl. Je hebt er niets aan nl als je een zoveelste persoon hebt waar je afhankelijk van bent. Jij moet van een coach leren hoe jij onafhankelijk wordt en zelfredzaam. Zoek mensen die al zijn waar jij wilt komen. Niet zozeer mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, dat kan wel, alleen moeten zij al zijn waar jij naar toe wilt. Anders kunnen zij je niet helpen. Je kunt nl iemand niet helpen als je er zelf niet al bent.

Heel simpel uitgelegd; als ik mensen wil opleiden tot chef-kok dan moet ik een chef-kok zijn.

Hoe gaat het met je meditaties? Heb de die van Teal Swan nog gevonden?

Born on independence day to be independed😉 You will succeed!😊

Much Love<3

https://www.facebook.com/100071023495196/videos/785579002443548/

Gerelateerde Afbeeldingen: