Exiting

Exiting😊

Gisteren een 2 tickets gekocht voor het kerstconcert van Andre Rieu. We overnachten in een hotel in Valkenburg, really exiting! Voor mij echt een mijlpaal. Ik ben niet meer bij gelegenheden geweest met enorm veel mensen sinds ruim 10 jaar. Laatst wel al geoefend met koningsdag en dat ging erg goed. Maar dit concert wil ik heel graag meemaken. Klassieke muziek raakt me vaak diep van binnen, zoals heel veel nrs van Ludivico, maar ook dat nummer van laatst; the closing of the gates. Dus de tranen gaan komen, maar met een goed gevoel. Ik hoop echt dat er nog een dag gaat komen dat ik met jou naar zo een concert kan. Hieronder een nummer waarvan ik zeker weet dat je dit supermooi vindt en je raakt.

Binnenkort ga ik verder schrijven over non dualiteit en wat dit kan doen met de huidige problemen waar je tegenaan loopt. Inclusief een oefening waarmee je helderheid kan krijgen waar je weerstand vandaan komt. Voor mij is dit ook nog relatief nieuw, maar dit is een heel andere benadering als dat de psychologie toepast. Ook dat verschil leg ik dan uit.

Ik hoop dat je gebruik maakt van de meditaties. Resultaten komen niet gelijk, maar ze komen. Ik wil binnenkort een brainscanner kopen, je hebt ze speciaal voor braingolven te meten tijdens meditaties om te zien in welke staat je terecht komt tijdens mediteren. Die resultaten zal ik hier dan ook laten zien.

Ik hou het deze keer kort. Tot snel lieverd<3

Ok nog 1 dan. Dit is hetzelfde meisje, ontdekt tijdens Hollands got talent. Hopelijk komt ze ook tijdens het kerstconcert. Dit is zo ongelooflijk<3 I know you enjoy this too

Gerelateerde Afbeeldingen: