Breakthrough 2022

Vandaag is de gratis ultimate breakthrough van Tony Robbins gestart. Sinds 2020 geeft hij dit gratis event van 5 dagen online. Wij doen voor de 3e keer mee en hebben vorig jaar ook de betaalde UPW gedaan.

Vandaag wederom veel energie mogen ontvangen, bijgeleerd en werd ik herinnerd aan wat ik eerder geleerd heb maar nog niet juist toegepast.

Het ging vandaag over het herkennen van patronen. Ik heb hier eerder over geschreven. Mensen beseffen niet dat je bijna de hele dag draait op patronen. Een patroon is een opgedane ervaring uit het verleden wat automatisch wordt afgespeeld in je onderbewuste.

Een patroon kan ervoor zorgen dat jij niet meer uit een bepaalde situatie komt.

Een patroon kun je doorbreken op een bepaald moment in je leven dat je pijn zo groot is, dat je wel moet. De trigger voor verandering is dus de hoeveelheid pijn. Als de pijn zo groot is dat je het niet meer kan handelen, dan vind je de kracht in je om je problemen aan te pakken.

Omdat je je continu afvraagt hoe je uit je situatie kunt komen wordt je onzeker. Onzekerheid over wat er zou kunnen gebeuren als jij actie onderneemt maakt het dat je niets doet en blijft afwachten.

Er zijn 3 dingen nodig voor een breakthrough

  • Strategie
  • Verhaal van jou leven, welk verhaal vertel jij jezelf
  • Staat van zijn

Het belangrijkste is het verhaal, what’s your story?

  • Is it a battle?
  • Is it a test?
  • Is it a party?
  • Is it a blessing?
  • Is it difficult?

Welk verhaal geldt er voor jou? Sommigen zeggen allemaal, maar dat is niet zo. Onbewust geldt er 1 voor jou. Het verhaal wat jij jouzelf blijft vertellen. Het verhaal dat jij kiest jezelf te vertellen.

Tony says: Your stuck, because you live in a place where you are sustaining your state.

So you have to change your story to change your life.

Voor mij geldt ook nog steeds dat ik bepaalde habits heb die niet bijdragen aan vooruitgang. Daarom blijf ik mezelf trainen door dit soort bijeenkomsten te volgen. Tegenwoordig is het ook nog makkelijker omdat bijna alles online wordt gegeven. Komende week doe ik een cursus van Paul Smit over non-dualiteit en neurowetenschap. Volgens Paul is het denken dat je een IK bent waarmee problemen starten. Ik ben enorm benieuwd wat ik daar ga leren.

Ik blijf op de site schrijven, wat ik geleerd heb. Voor jou… voor iedereen die het leest.

Het is voor mij denk ik een levensdoel geworden jou en anderen te helpen. Ik voel diep van binnen dat je me volgt, dat je dit leest en weet dat jij ooit uit je situatie komt. Daarom blijf ik hiermee doorgaan. Je bent altijd welkom, je kunt hier nog altijd terecht.

Binnenkort geef ik nog een uitleg over de meditaties van Dr Joe Dizpenza. Je vind er een aantal op youtube. Maar de meeste zijn betaald en te downloaden op zijn website. Ik heb er een heleboel aangeschaft, deze kun je vinden in je google account. Hoe kom je in je google account? Ga naar google, toets in “google drive” en login. Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op “wachtwoord vergeten” hij vraagt dan wat je laatste ww is wat je herinnerd. Als je dit niet weet klik dan op “probeer het op een andere manier”, je krijgt dan een mail met een verificatiecode, met deze code kun je een nieuw ww aanmaken.

Succes!

Tot het volgende verhaal<3

Gerelateerde Afbeeldingen: