Hoe gaat het met mij?

Hoe gaat het met mij?

Hoe gaat het met jou?

Ik lees af en toe wat van je en het doet me pijn jou nog steeds enorm te zien struckelen met jezelf zowat 3 jaar later. Lieverd ik wil je vertellen hoe het met me gaat en wat ik gedaan heb hieruit te komen. Misschien was ik toen nog niet zover, alhoewel ik je zeker opweg had kunnen helpen. Nu ben ik zeker wel zover je te helpen jezelf te helpen. Je hoeft alleen te vragen… Je bent maar 1 stapje verwijderd van een complete verandering in je leven. Geloof me, geloof in jezelf en ik help je daarbij.

De oneindige trajecten met psychologen gaan niet werken, daar zul jij inmiddels misschien ook achter zijn. Ik kan je ook vertellen waarom dat niet werkt. Heb zelf 14 jaar af moeten leggen om daarachter te komen.

Maar nu, hoe gaat het met mij. Het gaat goed en steeds beter. In de bijna 3 jaar dat wij geen contact hebben ben ik keihard met mezelf aan de slag gegaan. Veel zelfreflectie, cursussen, seminars, challanges gedaan van o.a. Michael Pilarczyk, Tony Robbins, Joe Dispenza. Veel boeken gelezen en ik begin nu het leven te snappen. Het waarom en hoe en wat, Gevoelens, het brein en waarom je struckelt en belangrijker hoe je dit om kunt draaien in iets positiefs.

Wat heeft me dit gebracht? Liefde voor het leven, echt loslaten van oude gevoelens en gedachten.

Wat is er in mijn leven veranderd? Ik heb afgelopen week ontslag genomen, ben op geniale ideeën gekomen en heb nu een goedlopende zaak. Dusdanig dat we op zijn gevallen bij RTL en we komen dit najaar op tv met ons bedrijf.

Maar het belangrijkste is dat ik het leven nu begin te snappen en waarom er dingen in je leven gebeuren. Waarom ik zo met mezelf in de knoei zat en het gevoel had totaal vast te zitten in dit leven en niet verder te komen. Lieverd, als jij iets anders , iets zinvols met je leven wilt doen, contact me dan, wacht niet langer en pijnig jezelf niet langer. Ik weet dat toen je niet anders kon, of in ieder geval je had dat gevoel toen, dat je echt veel verdriet hebt gehad. Je was zo dichtbij een oplossing, tenminste dat gevoel hadden we beiden. En het was ook zo. Ik weet hoeveel je hebt gehuild en dat deed mij net zoveel pijn. Ik weet, ik was vrij, jij niet, maar dat voelde niet zo omdat ik je zo moest achterlaten. Heb me echt geen raad geweten, vandaar al mijn acties. Maar ik kon niks doen, dat moest jij doen. Jij moest kiezen en je koos daar te blijven en ik snap dat lieverd.

Ik hoop dat je inmiddels een balans hebt opgemaakt voor jezelf, over jou leven. Wat gebeurd er als je blijft waar je bent en wat gebeurd er als je de sprong waagt? Ik hoop dat je de moed verzameld hebt om de sprong te wagen, want daar wacht de verandering op jou. Ik kan en wil jou heel graag alles leren wat ik heb geleerd en mij verder heeft gebracht. Ik ben jou vangnet, je staat er niet alleen voor. Ik zal je altijd blijven supporten.

Ik wil je laten weten dat ik er klaar voor ben. Ik kan je gegarandeerd helpen als jij dat ook wilt. Zelfs met al jou extreem moeilijke issues. Ik ben nergens meer van overtuigd als dat ik jou kan leren jezelf te helpen en dat jij heel succesvol kunt worden in jou leven. Het zou een kroon zijn op mijn bestaan en ik heb de intentie ook al uitgezet naar het universum. Niets zou mij meer dankbaar maken, jou gelukkig te zien. Geef het een kans…

Al het andere wat je hebt geprobeerd heeft kennelijk niet gewerkt, kies dan nu voor jezelf, daar heb je het recht toe; het is jou bestaan. En je hebt zoveel in je mars. Ik geloof in je. Geloof ook in jezelf!

See you soon BEAUtiful<3

Gerelateerde Afbeeldingen: