Creating your Future or waiting for it to happen

Let new adventures begin

Please think(with your hart) about the offer I make to you in this text

Ik weet dat jij heel lang struckelt met jou capaciteiten. Twijfelt aan jezelf. Ik wil jou graag helpen te laten zien dat je niet hoeft te twijfelen. Je weet dat ik jou heel hoog in schat, want ik denk serieus dat jij bovengemiddeld intelligent bent en genoeg capaciteiten bezit om heel veel te kunnen. Alleen je hebt nooit je kansen durven pakken, doordat je bent ontmoedigd en gelabeld enz.

Kind, dat lijkt me geen goed idee; lieverd het is al zo lastig, laat mij dat maar doen; financiën.. ga jij maar bezig met je goed te voelen, dat doe ik wel voor je; ach schat, je bent al steeds zo overstuur een echte baan ga je zeker niet volhouden… Je hebt ze vast allemaal gehoord.

Het is ook bijna onmogelijk als je continu ontmoedigende zgn “goedbedoelde” adviezen / opmerkingen krijgt? Hoe zwaar moet dit voor jou zijn? Hoeveel ben jij aan jezelf gaan twijfelen? Als je iets probeert op te bouwen en dit wordt afgebroken. Hulp van buiten niet op prijs wordt gesteld. Je bent heel langzaam totaal vleugellam gemaakt en nu volledig afhankelijk.

Dit noemen ze ook wel gaslighting, je hebt er inmiddels over kunnen lezen..

Nu even een klein stukje over mij. Mij is ook altijd verteld van jongs af aan, dat ik niks kon, Ik heb me suf moeten bewijzen en never, never is er toegegeven dat ik wel wat kon. Dit is met alles zo gegaan wat ik probeerde aan te pakken. Ik weet dit is niet hetzelfde als bij jou. Maar wat wel hetzelfde is, ik heb nooit opgegeven, jij geeft ook noooit op! Wat ik wel opgegeven heb is mezelf te bewijzen, vooral aan mijn …..

Nu ik alles heb losgelaten, ALLES! Ook mijn baan. Nu ik echt voor mezelf kies. ALLES en iedereen die kritiek, oordeel of manipulatie probeert, heb ik losgelaten. En richt mijn focus op waar ik naartoe wil. En wat gebeurd er nu?

Mijn bedrijf begint als een malle te lopen. Ik krijg briljante ingevingen. De opdrachten stromen binnen. Bizar dit!

En dit alles is ingezet door meditatie, lezen, bewust worden, lieve en juiste mensen in mijn leven manifesteren en toelaten. En degene waarbij ik een (schijn) veiligheid voelde loslaten. Ik ben er nog niet, maar voel me steeds beter. Ik kan zelfs zeggen dat ik nu steeds vaker echt geniet en echt rust heb. Rust voel en terwijl ik het barstens druk heb. Het kan dus echt!

En waar jij nu al jaren mee aan het struckelen bent; Jij kunt jou fam….. NIET loslaten. Zij houden jou in het verleden. En zo houd jij jezelf in het verleden en creëer je een voorspelbare toekomst, zoals de laatste 10 jaar. Je bent waarschijnlijk bang dat je iedereen kwijtraakt en compleet stuurloos wordt. Maar lieverd, zij zijn het juist waardoor jij NU op DIT moment stuurloos ronddobbert, al 10 jaar!! Jou hart weet dit, maar jou lichaam en brein wil hier niet aan.

Doe jij wel eens een inventarisatie voor jezelf? Ik bedoel daarmee, toen jij “overtuigd” cq gedwongen werd hun pad te lopen, heb je nu na 2,5 jaar hun pad te hebben gelopen geïnventariseerd wat je in deze tijd voor progressie hebt gemaakt? Concreet?

Ik bedoel niet de fijne gesprekken met een psycholoog maar échte vooruitgang? Welke? Noem ze eens? Meten is weten nl.

Jou…….. wist nl te melden dat het enorm goed met jou ging nadat ik uit jou leven was.

Ik heb geïnventariseerd bij mezelf, deze vragen gesteld en ben tot de conclusie gekomen dat na al deze ontelbare therapieën na 13 jr dit niet je juiste weg voor mij was. Ik ben vrij snel na de laatste ermee gestopt omdat ik tot de conclusie kwam dat ik eigenlijk continu in het verleden gehouden werd, continu herbeleven en zo mijn voorspelbare toekomst blijf creëren.

Vraag jezelf eens: wat wil ik? Vul deze vraag eens in zonder gedachten van consequenties.

Vraag 2: wat is er nodig daar te komen?

Vraag 3: wie steunen mij hier niet in en wie wel?

Het doen wat anderen voor jou bepalen is waardoor jij jou leven als 1 grote struckeling ervaart, waardoor al jou wegen krom zijn, waardoor jij enorme tegenstrijdigheden ervaart in leven, in je lichaam, tegenstrijdigheden in je emoties. Voelt alsof je nergens tussen past. Woede aanvallen, de boel kort en klein slaat. Dit doe je omdat je je machteloos voelt. Het voelt misschien niet als een keuze, maar jij hebt ooit wel de keuze gemaakt je stil en gedeisd te houden.. In gezonde relaties met wie dan ook is balans. Dominantie zorgt voor disbalans maar ook onderwerping doet dat.

Om jou te laten weten hoeveel vertrouwen ik in jou heb, hoe hoog ik jou in schat en 200% overtuigd ben van jou capaciteiten wil ik jou zodra er bij mij ruimte is(en dat kan al snel zijn), je een baan aanbieden. Een betaalde baan!

Wat ga je doen? Het is een veelzijdige baan waarin je je enorm kunt ontwikkelen. Planning, telefoon, administratie, bankzaken, bestellingen, contacten met klanten, met mij mee naar het buitenland inkopen, keuren RDW, ondersteunde taken werkplaats, foto’s maken, filmpjes maken/ monteren, website bijhouden etc etc

Heb je dit allemaal al onder de knie, waarschijnlijk niet, maar alles kun je leren. En ik weet zo zeker dat jij dit kan en dat jij 200% committed bent. Met deze baan kun jij alles leren wat belangrijk is jezelf te kunnen redden in het leven.

Ik doe dit omdat jij ook recht hebt op een fijn en zinvol leven, omdat ik je al zolang zie struckelen en niemand je echt helpt. Ik wil jou deze kans geven, omdat ik veel om je geef. En mijn gevoel zegt en overtuigd is dat jij dit kunt!

Laat dit maar eens bezinken. Vergeet alle consequenties en vraag je hart om raad. Realiseer je dat DIT een uitweg is uit jou situatie die het universum jou biedt. Ik had nl plotseling deze ingeving vanuit het niets.

Look

If you had

One shot

Or one opportunity

To seize everything you ever wanted

In one moment

Would you capture it

Or just let it slip?

Je bent nog altijd meer dan welkom. Ik heb liever dat je vandaag nog contact zoekt dan morgen. We laten alles wat er gebeurd is en pakken de draad gewoon weer op.

Jij weet dat als je mij in je leven toelaat er een huge verandering gaat plaatsvinden in jou leven. Een verandering waar je al zolang naar smacht. Alles wat jij zo graag wilt wordt dan werkelijkheid. Maar iets houd jou tegen. Wat houd jou tegen voor iets wat je al zo graag en zolang wilt? Is het de prijs die je ervoor betaald waard om datgene wat je zolang wilt uit te stellen of zelfs nooit te starten voor hetgeen wat je tegenhoud/ waar je bang voor bent? 

Ik weet niet of jij jou site nog bezoekt, maar als het zo moet zijn, dan zal je hier vanzelf terechtkomen en dit lezen. Ik laat dit over aan het universum.

Ik wens je veel wijsheid lieverd<3

I See you <3

Gerelateerde Afbeeldingen: