How to Find Yourself Again

How to Find Yourself Again

Dit is het laatste schrijven voor de site herstellen in liefde overgaat naar bedrijfspagina. Deze site, de naam, onze lessen, zijn eigenlijk allemaal te danken aan jou. Hoe pijnlijk ook voor mij, maar zeker niet minder voor jou, ik zal je nooit vergeten, elke dag kom jij wel een keer voorbij. Maar van dit alles ben jij de inspiratie, dankjewel daarvoor. Stilletjes hoop ik dat je ooit weer contact zoekt..

Maar nu, ik denk het meest belangrijk stuk voor jou, met uitleg waar jij nu staat in je leven, hoe ben je daar terecht gekomen en wat te doen jou leven weer jou leven te maken.

De 1e 7 jaar van je leven is je brein in theta staat en leer en observeer je je omgeving. Je onderbewuste registreert alles, neemt alles wat hij ziet en hoort op, neemt dit “programma” automatisch voor waarheid aan om het later in soortgelijke situaties af te spelen. Dit is de reden waardoor jij reageert zoals je nu doet. Er is niets mis met je, je bent geprogrammeerd. Hoogstwaarschijnlijk diegene die jou geprogrammeerd hebben willen jou zo houden, anders zouden ze jou dit gedrag niet aangeleerd hebben. De vraag is; ben jij happy, ben jij blij met jou gedrag op dit moment? Want je behaviors zijn misschien diep geworteld, maar ze zijn te veranderen.

Dr Lipton legt dit wetenschappelijk uit. Dr Jo Dispenza is ook een wetenschapper die aantoont dat alle gedrag is aangeleerd en dat wij geen slachtoffer zijn van onze omstandigheden zoals ons geleerd wordt.

Dr Lipton leert dat omgeving bepalend is voor de gezondheid van een lichaamscel, dit geldt ook voor een lichaam of een persoon. Het niet comfortabel voelen in je omgeving, je perceptie van je omgeving dat zorgt voor stress, stopt groei en zorgt voor lichamelijke en geestelijke ongemakken. Je verstijft en komt tot niets, je wereld blijft zoals die is.

Tijd is het meest kostbare in ons leven. Door het weg te geven, verlies je de essentie van je leven. Je verkort als het ware je leven door te leven zoals een ander dat wil. Er komt een ‘tijd’ dat je je dit gaat realiseren. Als jij nl al je tijd weggeeft, heb je zelf niets meer over.. we doen dit alles doordat we geprogrammeerd zijn, vaak slokt degene die ons geprogrammeerd heeft al onze tijd op. Jij hebt het recht je te ontkoppelen van dit programma wat zij je gaven. Jij hebt het recht je tijd te gebruiken zoals jij dat wilt. Zijn zij het daarmee oneens? JAA! En ze gaan het je moeilijk maken zoals ze al deden. Maar weet, zij hebben geen recht jou leven te bepalen. Niemand heeft dat behalve jij.

Dit is wat Michael Pilarczyk hierover zegt: Niemand kan zichzelf veroorloven een leven te hebben gecontroleerd door een ander, of een leven te leiden gebaseerd op emoties. Er zijn 2 soorten mensen, degene die wachten tot ze zich goed voelen om iets te ondernemen en degene die ondernemen en zich daardoor goed voelen. De 1e groep komt nooit ergens toe. “Someones opinion of you does not have to become your reality”.

Stel jezelf de vraag; als jij niet gelimiteerd werd door jou omgeving, zou jij dan nu ook doen wat je nu doet? Stel, op dit moment leef jij in een omgeving waarin je gestimuleerd en aangemoedigd werd, zou jij dan nog doen wat jij nu doet? Is dit antwoord voor jou nee, dan is er werk aan de winkel.

Maar ook jij kunt persoonlijk meesterschap bereiken. Ik ben enorm met mezelf aan het werk dit te bereiken. Fysiek en mentaal. Ik ben inmiddels volledig overtuigd dat ik geen slachtoffer ben van omstandigheden maar zelf mijn leven kan creëren, door te focussen waar ik naar toe wil. Als je dit ook wil leren, zoek weer contact en wij helpen jou met het bereiken van jou persoonlijke meesterschap. Je blijft altijd welkom, weet dat!

Gerelateerde Afbeeldingen: